Therapeutisch wandelen

In de natuur tussen het grijsgroen van de duinen of langs de altijd weer terugkerende golfslag van de zee. Wandelen, zuivere lucht opsnuiven en genieten van de steeds weer mooie uitzichten. En ondertussen therapie krijgen.

Wat mag je verwachten?

Lopen in de duinen en langs het strand is op zich al helend. Praten over wat je bezighoudt, gaat gemakkelijker tijdens een wandeling. De woorden komen vanzelf en krijgen de ruimte . Je komt sneller bij jezelf, in balans. Wandelen geeft aan therapie een meerwaarde.  In de natuur ligt alles opgesloten.  Het is ook wonderlijk te ervaren hoe dingen samenkomen. Leven met hart en ziel. Je vrijer, lichter voelen.

Welke problemen en klachten?

Als erkend psycholoog behandel ik alle problemen en/of klachten, waarvoor je naar een psycholoog gaat. Maar nu kun je alle (specialistische) therapieën ook tijdens een wandeling in de duinen krijgen. Door te wandelen, kijken, luisteren en voelen gebruik je al je zintuigen, waardoor je in het ' NU' bent.  Je leert anders kijken.

Waar is het?

In de duinen bij het Wassenaarsche slag. Er is gratis parkeergelegenheid tegenover hotel Duinoord.

Hoe lang duurt het?

Een sessie (psychologisch consult) duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten.

 

kosten

De kosten zijn € 85, - voor 60 minuten en € 120,- voor 90 minuten. Is er sprake van verzekerde zorg? Dan betaalt de zorgverzekering een deel van de kosten. Je kunt dat navragen bij je zorgverzekeraar.

meer info

Voor meer informatie of aanmelden kan je contact opnemen met de praktijk.