Bouwen aan zelfvertrouwen

Een training om beter te leren omgaan met jezelf. Voor jezelf opkomen en toch rekening houden met anderen. Weten wat je wilt, je eigen mening durven zeggen, een presentatie houden, omgaan met nieuwe situaties.

Workshop en training

Tieners zijn in een overgangsfase van kind naar volwassene. Een onzekere periode. Alles is in beweging. Fysiek zijn ze in een groeispurt. Ze moeten wennen aan hun veranderende lichaam. Hun denken wordt zelfstandiger, hun gevoel verandert. Zij kunnen niet langer kind-zijn en zijn vaak onderhevig aan stemmingen. Ze willen experimenteren en ervaren. Ouders houden vaak hun hart vast. Leeftijdgenoten zijn belangrijk. Soms is de onzekerheid te groot. Een steuntje in de rug om meer zelfvertrouwen te krijgen is dan meer dan welkom. Voor de tieners en voor ouders, die graag zien dat het goed met hun tiener gaat. Voor die tieners is er door ons een workshop als introductie voor een training "bouwen aan zelfvertrouwen" ontwikkeld, waarin zij kunnen leren "meer grip" op hun leven te krijgen.

voor wie?

De workshop is bestemd voor tieners van 11 tot 14 jaar, die

wat kun je daar leren?

hoe gaan we te werk?

Al doende leren we, en groeien we samen in zelfvertrouwen.

En dan is er nog de humor. Daarvan maken we royaal gebruik om te lachen en te relativeren.

locatie

We houden de workshop en de training op een mooie locatie aan de Reeuwijkse plassen. adres: Platteweg 57, 2811 HP Reeuwijk
Bij voldoende belangstelling zal de training ook in Wassenaar aangeboden worden.

drs. J.M.( Hannie) van Beelen
drs.C.(Claire) Bossevain


Claire Bossevain is orthopedagoog en heeft jarenlange ervaring als remedial teacher. Haar praktijk "Overbruggen" is gespecialiseerd in studiebegeleiding.

deelname

Een training voor jong en oud in gescheiden groepen;

meer info

In totaal 5 dagdelen, in principe elke 14 dagen; Het is een training op maat. De training wordt, afhankelijk van de vraag, bijgesteld. Dat wil zeggen dat de basistraining uitgebreid wordt met vaardigheden, die deelnemers nodig hebben. Voor meer informatie of aanmelden kan je contact opnemen met de praktijk.