Recensies

Een paar cliënten wilden graag hun ervaringen over mijn sessies met jullie delen. Lees hieronder hun verhalen.

'Ik heb met overtuiging veranderingen aangebracht in mijn leven'

Een jaar geleden werd ik overvallen door een burn-out. Ik zocht zelf psychologische hulp en Hannie van Beelen werd mij van harte aangeraden. Vanaf de eerste behandeling ging het de betere kant op met me. Hannie ging erg intuitief te werk en had snel door waar mijn knelpunten lagen waar ik de grootste vooruitgang in zou boeken. Duidelijk bleef altijd dat de nodige veranderingen alleen vanuit mezelf zouden moeten komen.

Samen hielden we bij wat mijn originele klachten waren waaraan ik geholpen wou worden. Hannie gebruikte verschillende methodes en technieken om mij in korte tijd voorbij mijn knelpunten te laten groeien. Ook kreeg ik oefeningen mee naar huis zodat ik actief met mijn herstel bezig kon zijn ook buiten de behandelingen.

Tijdens mijn traject kwam eerst de herkenning van mijn knelpunten aan bod, daarna de bewustwording van wat dat betekende voor mijn leven en mijn toestand, gevolgd door de integratie van veranderingen die ik tot op heden met me meeneem. Na acht behandelingen was ik zeer tevreden met mijn toestand en hoe ik in de wereld stond en we besloten dat ik vanaf daar zelf verder kon. Dit is zeker gebleken. Ik heb met overtuiging veranderingen aangebracht in mijn leven waar ik voorheen niet bewust van was.

Willem

'Hannie leert je niks af, maar zij leert je iets aan'

Van mijn arbeidsongeschiktheidverzekeraar kreeg ik preventiecheques (ik was en ben nog steeds arbeidsgeschikt). Deze cheques heb ik gebruikt voor twee sessies stresspreventie, omdat ik moeite had met klagende klanten en de onzekere toekomst. Zo kwam ik bij Hannie van Beelen terecht.

Ik bemerkte in deze eerste twee sessies meteen resultaat en heb vervolgafspraken gemaakt. Inmiddels zijn wij nu een paar jaar verder en in die tijd, heeft mijn bedrijf alleen maar vooruitgang geboekt.

Klanten verwelkom ik met veel plezier.
Met mijn medewerkers bestaat nu een goede harmonie.
Mijn relatie met mijn vrouw is verstandiger en liefdevoller geworden.
De omgang met puberende kinderen is goed beheersbaar en liefdevol.
Vriendschappen zijn verstevigd.

Ik ben een gelukkig mens.
Ik sta veel beter in het leven.
Ik ben geaard.
Ik leef in het nu en verlang naar de toekomst.
Ik doe dingen die ik leuk vind.

Hannie van Beelen heeft wijst mij steeds de goede weg. Door haar grote ervaring weet zij uitstekend die therapie te volgen die bij mij werkt. Hannie leert je niets af, maar zij leert je iets aan.

Ruud

'Na elke sessie weer lekker in mijn vel'

Enige jaren gelden kwam ik voor het eerst op de praktijk van Hannie van Beelen. In mijn privé leven had ik o.a. wat relationele problemen. Ook was er sprake van boosheid en verdriet over achterliggende zaken.

Vanaf het eerste moment dat ik op de praktijk kwam, voelde ik mij daar zeer op mijn gemak. Een luisterend oor, vriendelijkheid, warmte én vooral begrip voor mijn verhaal. Niet meteen werd de oplossing aangedragen, maar eerst veel praten en luisteren. Teruggaan in de tijd? Lagen daar de oorzaken? Eerst dacht ik van niet maar gaandeweg de tijd werd het mij toch heel duidelijk dat we terug moesten gaan in het verleden...

Maar waarom dan toch, ach dat verleden had ik toch allang achter mij gelaten? Neen dus. Daar lag oud verdriet en ook de boosheid, en dus de oorzaak van de problemen in het heden.

In het begin kwam ik er wekelijks, na verloop van tijd deden we de sessies met grotere tussenpozen. Wat voelde ik mij iedere keer als ik weg ging bij Hannie toch lekker in m’n vel zitten! Soms nam ik ook een bos bloemen voor haar mee, zomaar om dankjewel te zeggen...

Ook na een paar jaar ga ik nog wel eens terug naar de praktijk. Zomaar, om nog even de scherpe kantjes van het verhaal af te halen...

J.S.